Одлука за избор на најповолен понудувач – ЛОТ 1: Младо Нагоричане – Пелинце; Куманово – Свети Николе; Тетово – Попова Шапка

Одлуката за избор на најповолен понудувач – ЛОТ 1: Младо Нагоричане – Пелинце; Куманово – Свети Николе; Тетово – Попова Шапка може да ја преземете тука.