Skip to content

ПЛАН ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ НА ЗАСЕГНАТИ СТРАНИ (ПВЗС) ИЗГРАДБА НА ЕКСПРЕСЕН ПАТ А3, ДЕЛНИЦА ШТИП(ТРИ ЧЕШМИ) – КОЧАНИ

ПЛАН ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ НА ЗАСЕГНАТИ СТРАНИ (ПВЗС) ИЗГРАДБА НА ЕКСПРЕСЕН ПАТ А3, ДЕЛНИЦА ШТИП(ТРИ ЧЕШМИ) – КОЧАНИ може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: