Skip to content

Извештај од надзорот за прогрес на работите на коридор 8 и 10д за период 01.01.2024 година до 31.01.2024 година

Извештајот од надзорот за прогрес на работите на коридор 8 и 10д за период 01.01.2024 година до 31.01.2024 година може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: