Skip to content

Јавен оглас број 4/2023 за вработување на неопределено време на даватели на јавни услуги во Јавното претпријатие за државни патишта

Јавниот оглас број 4/2023 за вработување на неопределено време на даватели на јавни услуги во  Јавното претпријатие за државни патишта може да го преземте во pdf формат тука.

Пријавата за вработување може да ја преземете тука.

Сподели: