Skip to content

Интерен оглас број 2 за пополнување на работни места со унапредување на даватели на јавни услуги во Јавното претпријатие за државни патишта

Интерниот оглас број 2 за пополнување на работни места со унапредување на даватели на јавни услуги во Јавното претпријатие за државни патишта може да го преземете во pdf формат тука.

Пријавата за интерниот оглас број 2 може да ја преземете тука.

Сподели: