Skip to content

Интерен оглас број 1 за унапредување на 9 (девет) административни службеници во Јавното претпријатие за државни патишта

Интерниот оглас број 1 за унапредување на 9 (девет) административни службеници во Јавното претпријатие за државни патишта може да го преземете во pdf формат тука.

пријавата за унапредување на административен службеник преку интерен оглас може да ја преземете тука.

Сподели: