Skip to content

Извештај од надзорот за прогрес на работите на коридор 8 и 10Д за октомври 2023

Извештајот од надзорот за прогрес на работите на коридор 8 и 10Д за октомври 2023 може да го преземете вo pdf формат тука.

Сподели: