Skip to content

Јавен оглас број 1/2023 за вработување на работници во проектна единица за спроведување на проектот за изградба на инфраструктурниот Коридор 8

Јавниот оглас број 1/2023 за вработување на работници во проектна единица за спроведување на проектот  за изградба на инфраструктурниот Коридор 8 може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: