Skip to content

ЈАВНОТО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ДРЖАВНИ ПАТИШТА објавува оглас за набавка на градежни работи за: Завршување на преостанатите работи на Рехабилитација со проширување на автопатот А1, делница Петровец – Катланово (лев и десен коловоз)

Огласот може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: