Јавното претпријатие за државни патишта објавува оглас за градежни работи

ЈАВНОТО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ДРЖАВНИ ПАТИШТА објавува оглас за набавка на градежни работи за:

  • Лот 1: Рехабилитација на регионален пат Р1102, делница Катланово – Велес
  • Лот 2: Рехабилитација на регионален пат Р1102, делница Велес – Градско
  • Лот 3: Рехабилитација на државен пат А4, делница Блаце – Скопје
  • Лот 4: Рехабилитација на државен пат А3, делница Битола – Меџитлија
  • Лот 5: Рехабилитација на државен пат А2, делница Подмоље – Струга – Ќафаса

Огласот може да го преземете во pdf формат тука.