Skip to content

ДОПОЛНИТЕЛЕН ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИТЕ АСПЕКТИ Експресен пат А2 , делница Ранковце – Крива Паланка Лот 1 (км 10+308 – км 25+850), дополнителни работи

ДОПОЛНИТЕЛНИОТ ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИТЕ АСПЕКТИ за Експресниот пат А2 , делница Ранковце – Крива Паланка Лот 1 (км 10+308 – км 25+850), може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: