Skip to content

Јавното патиште за државни патишта објавува оглас за набавка на градежни работи

Огласот за набавка на градежни работи за:

  • Лот 1: Рехабилитација со проширување на Автопат А1, делница Петровец – Катланово (лев и десен коловоз)
  • Лот 2: Рехабилитација на регионален пат Р1202, делница Маврово Анови – Жировница
  • Лот 3: Рехабилитација на регионален пат Р1303, делница Кичево – Македонски Брод
  • Лот 4: Рехабилитација на регионален пат Р1206, делница Карпалак – Желино

може да го преземете во pdf формат. тука.

Сподели: