Skip to content

Ажурирана Општа објава за јавна набавка за Програмата за магистрални патишта финансирана со заем од Европска Банка за Обнова и Развој

Ажурираната Општа објава за јавна набавка за Програмата за магистрални патишта финансирана со заем од Европска Банка за Обнова и Развој може да ја преземете во pdf формат тука.

Сподели: