Skip to content

Второ известување за продолжување на рок за достава на понуди за Воспоставување на дигитална архива за Јавното претпријатие за државни патишта

Второто известување за продолжување на рок за достава на понуди за Воспоставување на дигитална архива за Јавното претпријатие за државни патишта (02-EBRD/16), може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: