Skip to content

АКЦИОНЕН ПЛАН ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ ЗА ПРОЕКТ: ИЗГРАДБА НА ЕКСПРЕСЕН ПАТ А3, ДЕЛНИЦА ШТИП (ТРИ ЧЕШМИ) – КОЧАНИ

АКЦИОНЕН ПЛАН ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ ЗА ПРОЕКТ: ИЗГРАДБА НА ЕКСПРЕСЕН ПАТ А3, ДЕЛНИЦА ШТИП (ТРИ ЧЕШМИ) – КОЧАНИ може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: