Skip to content

Правна рамка при процес на експропријација Експресен пат Штип-Радовиш Република Македонија

Правна рамка при процес на експропријација Експресен пат Штип-Радовиш Република Македонија.

Документот може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: