Skip to content

Јавното претпријатие за државни патишта – Скопје објавува оглас за набавка на осветлување и сигнализација на тунели и модул за авторизација на ослободени возила од патарина

Огласот за набавка и инсталација на централизиран систем за контрола на осветлувањето на патиштата може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: