Skip to content

Оглас за рехабилитација на регионален пат P2335, делница Кривогаштани – Обршани – Воѓани; Лажани – Ропотово – Црнилиште, регионален пат P2249, делница Мелнички мост – Центар Жупа и регионален пат P2343, делница Делчево – Голак

Огласот за Рехабилитација на регионален пат P2335, делница Кривогаштани – Обршани – Воѓани; Лажани – Ропотово – Црнилиште, регионален пат P2249, делница Мелнички мост – Центар Жупа и регионален пат P2343, делница Делчево – Голак можете да го симнете во .pdf формат тука.

Сподели: