Skip to content

Oглас за набавка и поставување на сообраќајни знаци, хоризонтална сигнализација и опрема

Огласот за набавка и поставување на сообраќајни знаци, хоризонтална сигнализација и опрема на следните магистрални патишта Лот 1: Магистрален пат А2 Прилеп – Битола и А3 Гостивар – Кичево и Лот 2 Магистрален пат А4 Штип – граничен премин Ново Село и А2 Куманово – граничен премин Деве Баир може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: