Skip to content

Zhvillim i pa pengesa dhe i sigurt i komunikacionit është një nga prioritetet kyçe të Ndërmarrjes Publike për Rrugët Shtetërore.

Drejtori i NPRrSh-së, Ejup Rustemi dhe ministri i Transportit, Bllagoj Boçvarski, realizuan një vizitë pune në Qendrën e Kontrollit në Petrovec, nga ku monitorohet plotësisht zhvillimi i sigurt i komunikacionit në Korridorin 10 dhe një pjese të Korridorit 8. Andaj paralajmërojmë sjellje të modeleve të reja shtesë të menaxhimit, siç është Sistemi Inteligjent i Transportit për këtë korridor, i cili do të rrisë më tej sigurinë e komunikacionit në infrastrukturën jashtëzakonisht të rëndësishme të autostradës.
Njëkohësisht, NPRrSh-ja për këtë vit parasheh fillimin e procedurës për modernizimin e stacioneve të pagesës në Korridorin 8.

Pjesë: