Skip to content

Filloi ndërtimi i aksit rrugor Mokrino – Smollari

Kryetari i Qeverisë Nikolla Gruevski e shënoi fillimin e ndërtimit të rrugës që lidh vendbanimet Mokrino dhe Smollari në komunën Novo Sello.

FOTO: MIA

Kryeministri Nikolla Gruevski në fillimin e punimeve ndërtimore të rrugës theksoi se bëhet fjalë për një projekt me rëndësi të madhe për ekonominë lokale, për turizmin dhe për lehtësimin e jetës së popullatës.
– Me ndërtimin e rrugës do të lehtësohet komunikimi mes banorëve, më shpejt do të arrihet tek rruga magjistrale dhe banorët nuk do të shkojnë përreth, të kalojnë kilometra shtesë për të arritur në shtëpitë dhe apo vilat e tyre. Rruga Mokrino – Smollari është në fakt një vazhdim i investimeve tona në infrastrukturën rrugore në komunën Novo Sello dhe rajonin e Strumicës, tha kryeministri Gruevski.
Rruga me gjatësi prej katër kilometrave duhet të përfundojë për gjashtë muaj. Investimi kap vlerën 1,6 milionë euro.

Pjesë: