Skip to content

Рехабилитација на делница Кочани – Пониква ( Фаза 2)

Статус:

Тековен

Категорија на пат:

Регионален пат

Тип на проект:

Рехабилитација, реконструкција и санација

Начин на финансирање:

Сопствени средства

Локација:

Делница Кочани Пониква (Фаза 2)

Почеток на работите:

Април 2020

Планиран датум за завршување:

Април 2021

Вредност на договорот:

41,600,000 МКД

Должина:

7,4 km

Ширина:

Изведувач:

Ескаватори - Косово, подружница Скопје

Надзор:

Детали за проектот

Должина 7,4 km
Изведувач: Ескаватори – Косово, подружница Скопје