Skip to content

Реакција во врска со прес-конференција на министерот за транспорт и врски одржана на 26.06.2024 година

Реакцијата во врска со прес-конференција на министерот за транспорт и врски одржана на 26.06.2024 година може да ја преземете во pdf формат тука.

 

                

Сподели: