Skip to content

Одлука за извршен избор на кандидати по јавен оглас за вработување на неопределено време на даватели на јавни услуги по оглас број 4/2023

Одлуката за извршен избор на кандидати по јавен оглас за вработување на неопределено време на даватели на јавни услуги по оглас број 4/2023 може да ја преземете вo pdf  формат тука.

Сподели: