Skip to content

ИЗВЕШТАЈ ОД НАДЗОРОТ ЗА ПРОГРЕС НА РАБОТИТЕ НА КОРИДОР 8 И 10Д ЗА ПЕРИОД 01.11.2023 година до 31.12.2023 година

Извештајот  од надзорот за прогрес на работите на коридор 8 и 10д за период 01.11.2023 година до 31.12.2023 година може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: