Skip to content

Jавен оглас број 5/2023 за вработување на неопределено време на даватели на јавни услуги во Јавното претпријатие за државни патишта

Jавниот оглас број 5/2023 за вработување на неопределено време на даватели на јавни услуги во Јавното претпријатие за државни патишта може да го преземете во pdf формат тука.

Пријавата за јавниот оглас може да ја преземете тука.

 

Сподели: