Skip to content

Одлуки по Јавен оглас број 3/2023 за вработување на работници во проектна единица за спроведување на проектот за изградба на инфраструктурниот проект Коридор 8 и Коридор 10Д

Одлуките по Јавен оглас број 3/2023 за вработување на работници во проектна единица за спроведување на проектот за изградба на инфраструктурниот проект Коридор 8 и Коридор 10Д може да ги преземете во pdf формат тука.

Сподели: