Skip to content

ЈАВЕН ОГЛАС бр.3/2023 за вработување на работници во Проектна единица за спроведување на проектот за изградба на инфраструктурниот Коридор 8

Јавниот оглас бр.3/2023 за вработување на работници во Проектна единица за спроведување на проектот за изградба на инфраструктурниот Коридор 8 може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: