Skip to content

Oдлуки по Jавен оглас број 2/2023 за вработување на работници во проектна единица за спроведување на проектот за изградба на инфраструктурниот проект Kоридор 8 и Kоридор 10д

Одлуките по Јавен оглас број 2/2023 за вработување на работници во проектна единица за спроведување на проектот за изградба на инфраструктурниот проект Коридор 8 и Коридор 10Д можете да ги превземете во .pdf формат на следниот линк.

Сподели: