Skip to content

Јавен оглас бр. 2/23 за вработување на работници во Проектна единица за спроведување на проектот за изградба на инфраструктурниот Коридор 8

Јавниот оглас бр. 2/23 за вработување на работници во Проектна единица за спроведување на проектот за изградба на инфраструктурниот Коридор 8 може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: