Skip to content

ОБЈАВА НА ТЕНДЕР ЗА ИЗГРАДБА НА ДЕЛНИЦА БУКОЈЧАНИ – КИЧЕВО, СЕКЦИЈА 6+200 km ДО 12+727 km – ПОКАНА ЗА ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈА

Објавата на тендер за изградба на делница Букојчани – Кичево, секција 6+200 km до 12+727 km – покана за преквалификација, може да ја преземете во pdf формат тука.

Сподели: