Skip to content

Објава на тендер за изградба на делница Скопје – Блаце 10,5 км – покана за преквалификација

Тендерот може да го преземете во pdf формат тука. Истиот може да се преземе од страницата на ЕБРД – ЕЦЕПП платформа тука.

Сподели: