Одлуки по Јавен оглас број 1/2023 за вработување на работници во проектна единица за спроведување на проектот за изградба на инфраструктурниот проект Коридор 8 и Коридор 10Д

Одлуките по Јавен оглас број 1/2023 за вработување на работници во проектна единица за спроведување на проектот за изградба на инфраструктурниот проект Коридор 8 и Коридор 10Д можете да ги превземете во .pdf формат на следниот линк.