Skip to content

Основен проект за државен пат А2 Букојчани – Кичево, втора фаза, секција Долно Строгомиште – Црвици

Основниот проект за државен пат А2 Букојчани – Кичево, втора фаза, секција Долно Строгомиште – Црвици  може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: