Skip to content

Известување за најповолен понудувач за избор на консултант за воспоставување на систем за управување на мостови при ЈПДП

Известувањето за најповолен понудувач за избор на консултант за воспоставување на систем за управување на мостови при ЈПДП може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: