Skip to content

Во функција делницата Штип-Крупиште

Јавното претпријатие за државни патишта ја известува јавноста дека делницата Штип – Крупиште која е дел од експресниот пат во изградба А3 Штип – Кочани, е во функција, односно може да се користи за сообраќај.
Посакувајќи им пријатно и удобно возење на учесниците во сообраќајот на експресниот пат на делницата Штип (клучка Три Чешми)-Крупиште, сакаме да им посочиме патниот правец да го користат согласно со одобрениот времен режим и да се почитува поставената патна сообраќајна сигнализација.
Обезбедуваме модерна, сигурна и безбедна врска со Источниот регион!

Во прилог фотогалерија.

Јавно претпријатие за државни патишта

Сподели: