Skip to content

Поставено ЛЕД осветлување на мост и клучка Катланово на автопат А1, делница Патровец – Велес

Поставено ЛЕД осветлување на мост и клучка Катланово на автопат А1, делница Патровец – Велес

ЈПДП ги информира учесниците во сообраќајот на автопатот А1 делница Петровец–Велес дека е пуштено во пробна функција ЛЕД осветлувањето на мост и клучка Катланово.

32 ЛЕД светилки за јавно осветлување осветлија околу 1280 метри од патот на мост и клучка Катланово.

За оваа намена Јавното претпријатие за државни патишта издвои средства во висина од 7.000.000 денари (без ДДВ).

ЈПДП Ви посакува пријатно и безбедно возење!

Сподели: