Skip to content

Оглас за набавка на градежни работи за Лот 1 Рехабилитација на регионален пат Р1210, делница Узем – Тораница и Лот 2 Рехабилитација на регионален пат Р1210, делница Македонска Каменица – Саса

Јавното претпријатие за државни патишта објавува оглас за набавка на градежни работи за :

  • Лот 1 Рехабилитација на регионален пат Р1210, делница Узем – Тораница

  • Лот 2 Рехабилитација на регионален пат Р1210, делница Македонска Каменица – Саса

Огласот може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: