Skip to content

Безбедноста на граѓаните пред сѐ!

Започнавме со изградба на нов мост на река Пчиња во Општина Петровец (Регионален пат Р2136).

Новиот пат ќе биде долг 133 метри, широк 8,5 метри, со два коловоза и со два тротоари каде што граѓаните ќе можат безбедно да комуницираат од едната на дргата страна на реката.

Многу скоро граѓаните ќе ја почувствуваат разликата помеѓу стариот и новиот мост!

Сподели: