Skip to content

Акција “Администрацијата чисти“

Почитувани,
Вработените во ЈП за државни патишта активно ќе се вклучат во утрешната акција „Администрацијата чисти“ со „Не биди ѓубре“ на улица „Џон Кенеди“ во општина Чаир со почеток во 12 часот.
Целта на акцијата е поттикнување на свесноста за одговорноста на секој поединец за одржување на чиста животна средина и заштита на природата.

Локации за спроведување на акцијата во Скопје

Сподели: