Skip to content

Расчистување на клучка Хиподром

На клучка Хиподром завершено е со косење на трева и плевел, кастрење на грмушки и гранки, сечење на дрва  во патен појас, чистење и собирање на смет.

Средствата се обезбедени од буџетот на Јавното претпријатие за државни патишта.

Сподели: