Славното МАРИОВО конечно доби асфалтиран пат

Китанов: МАРИОВО иако е познато од приказните за Итар Пејо, но за жал заборавено од сите, конечно доби 9 километри асфалтиран пат на задоволство на жителите од целиот Мариовски крај.
Прекрасно е чуството да се види радоста во очите на жителите. Продолжуваме напред.