Skip to content

Известување за избор на најповолен понудувач за подобрување на безбедноста на 11 патишта со заем од Светска Банка

Известувањето за избор на најповолен понудувач за подобрување на безбедноста на 11 патишта со заем од Светска Банка можете да го преземете тука.

Сподели: