Skip to content

Интерен оглас број 1/2019 за пополнување на работно место со унапредување на давател на јавна услуга во Јавното претпријатие за државни патишта

Интерниот оглас број 1/2019 за пополнување на работно место со унапредување на давател на јавнa услугa во Јавното претпријатие за државни патишта може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: