Skip to content

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНА КОНСУЛТАЦИЈА ЗА ИЗВЕШТАЈ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ И ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА ПРОЕКТ РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ПАТНА ДЕЛНИЦА МЕЃУ СТРУМИЦА НОВО СЕЛО ГРАНИЧЕН ПРЕМИН СО РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА

ИЗВЕСТУВАЊЕТО ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНА КОНСУЛТАЦИЈА ЗА ИЗВЕШТАЈ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ И ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА ПРОЕКТ РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ПАТНА ДЕЛНИЦА МЕЃУ СТРУМИЦА – НОВО СЕЛО – ГРАНИЧЕН ПРЕМИН СО РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА 9ДЕЛ ОД МАГИСТРАЛЕН ПАТ А4 МОЖЕ ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ ВО PDF ФОРМАТ ТУКА.

Извештајот за оцена на животната средина и социјалните аспекти (EСAР) за рехабилитација на патната делница меѓу Струмица – Ново Село – граничен премин со Република Бугарија (дел од магистралниот пат А4) може да го преземете во pdf формат тука.

ОБРАЗЕЦОТ ЗА ЖАЛБА – ПРИГОВОР А1 МОЖЕ ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ ВО PDF ФОРМАТ ТУКА.

Сподели: