Skip to content

ETC – ЕЛЕКТРОНСКА НАПЛАТА НА ПАТАРИНА

Пуштен во употреба Системот за електронска наплата на патарина со електронски Смарт картици и Уред за електронска наплата на патарина (ТАГ).

Истиот е достапен на следниов линк: https://etc.roads.org.mk/

Сподели: