Skip to content

Рехабилитација на Регионален пат Р1109 Фурка – Богданци – Гевгелија

Должина: 12 км.
Променлива ширина: 6-6,5м.
Вредност: 1,5 милиони евра
Средства преку Светска Банка
Изведувач: ГРАНИТ
Надзор: ДИВИ
Статус: Во тек се градежни активности, започнато е со гребење на постоечкиот коловоз
Почеток на активности: 7.12.2018 година
Рок на завршување: Четвртиот квартал од 2019 година

Сподели: