Skip to content

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНА КОНСУЛТАЦИЈА ЗА ИЗВЕШТАЈ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ И ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА ПРОЕКТ “РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА РЕГИОНАЛЕН ПАТ Р1305, ДЕЛНИЦА БИТОЛА – ДЕМИР ХИСАР”

ИЗВЕСТУВАЊЕТО ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНА КОНСУЛТАЦИЈА ЗА ИЗВЕШТАЈ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ И ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА ПРОЕКТ “РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА РЕГИОНАЛЕН ПАТ Р1305, ДЕЛНИЦА БИТОЛА – ДЕМИР ХИСАР” МОЖЕ ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ ВО PDF ФОРМАТ ТУКА.

ИЗВЕШТАЈОТ ЗА ОЦЕНА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИТЕ АСПЕКТИ (ЕСАР) ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ПАТНАТА ДЕЛНИЦА Р1305 ПОМЕЃУ БИТОЛА – ДЕМИР ХИСАР МОЖЕТЕ ДА ЈА ПРЕЗЕМЕТЕ ВО PDF ФОРМАТ ТУКА.

ОБРАЗЕЦОТ ЗА ЖАЛБА – ПРИГОВОР А1 МОЖЕ ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ ВО PDF ФОРМАТ ТУКА

Сподели: