Skip to content

Објава на тендер за рехабилитација и подобрување на А2, делница Крива Паланка до Деве Баир, км 0 – км 13

Објавата за тендер за рехабилитација и подобрување на А2, делница Крива Паланка до Деве Баир, км 0 – км 13 може да ја преземете во pdf формат тука.

Сподели: