Skip to content

Јавен оглас за вработување на работници на определено време (Оглас 3)

Јавниот оглас за вработување на работници на определено време до 31.12.2019 година во Јавното претпријатие за државни патишта за следниве работни места може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: